top of page
to About

Er du ved at begive dig ud på en rejse til Grønland og overvejer at vandre på ARCTIC CIRCLE TRAIL, men vil ikke bruge et almindeligt rejsebureau? Er det fordi at du ikke vil være begrænset af deres program, men foretrækker at være selvforsynende og uafhængig? Vil du lave dine egne planer og nyde følelsen af at have gjort det selv, mens på samme tid få det bedst mulige oplevelser ud af din vandretur? 
Ønsker du blot at nyde stilheden; at slippe fra din udmattende hverdag; at mærke naturen? Vil du skabe kontakt til dit indre selv og vende hjem afslappet og i en meget bedre form? 
Måske har du aldrig gjort sådan noget før og derfor ønsker, at have en guide eller en mere erfaren rejsepartner at følges med, som kunne sørge for trygge rammer? 
Hvis du kan identificere dig med ovenstående tanker, så er du havnet på den rigtige hjemmeside. 
                                             

                                                          ! ARCTIC CIRCLE TRAIL !

Det er mit mål at tilbyde et godt alternativ, til den kommercielle "altomfattende rejsebureau turisme.” Det kan være en udfordrende tur og der kan være mange grunde til, at man ikke tør at give sig i kast med den. Jeg gør det muligt for dem, som måske ikke stoler på sig selv og sine evner, til ruten ved polarcirklen. Derudover har jeg en personlig interesse, i at bevare rutens eksistens.  
Hvis du vælger at gennemføre Arctic Circle Trail ruten, med mig som guide, så foregår det på et bæredygtigt og økologisk grundlag. Der vil blive taget forsigtigt og respektfuldt hensyn, til den smukke, men også meget skrøbelige arktiske natur. Derudover får du rigeligt af muligheder, til at udvide din viden om overlevelse i naturen og dele disse oplevelser med andre.

Når du er på en vandretur med mig, ledsager jeg dig og hjælper dig, hvis det er nødvendigt. Hver aften vil vi planlægge og tale om den næste dag, hvor dine tanker, meninger og ønsker er yderst vigtige. Holdånden er vigtig på sådan en tur, men jeg vil altid sørge for at sikre, at alle får deres penge værd og en god oplevelse. Der er masser af seværdigheder, som jeg kan vise og fortælle om, for at opfylde ethvert ønske. 
Jeg er med dig hele vejen fra Kangerlussuaq til Sisimiut; jeg hjælper dig med forberedelserne, udstyret, planlægning, osv. og hvad end der måtte ske af uforudsete situationer. Hvis du er interesseret i at lære mere om Grønland, kan jeg også underholde dig med historier og fortællinger om Arctic Circle Trail ruten og Grønlands historie, kultur samt mine personlige oplevelser i dette storslåede land. Hvis du er en naturvidenskabelig type, har jeg også meget at fortælle om geologien og flora og fauna. 
Det bliver en vidunderlig tid, hvor du kan lære dig selv bedre at kende; samt lære om det Grønlandske folk og tid! 

                                         Det bliver 10 dage med udfordringer!

 

                                         

                                               TIKILLUARIT / VELKOMMEN! 

to Services
Datoer

booket op
Priser

449.- € per person


 

 

                                                Service - ydelser

Når du kontakter mig første gang, vil du modtage et informationsbrev via email, med alle inkluderede tjenester, kontaktoplysninger og reservationsoplysninger. Derefter kan du træffe beslutningen om, hvorvidt du vil bestille turen. 

Efter bestiling af rejse, er jeg tilgængelig for dig og kan hjælpe, samt svare på spørgsmål vedrørende følgende tjenester: 
 

Planlægning af rejsen, rejseudgifter, udstyr, kost, tøj, lignede rejsemuligheder (både inden og efter Arctic Circle Trail), træningsprogram, overlevelsesteknikker og meget mere.   

 

Når vi er i Grønland:  

- Selskab/guide  

- kvalitetsbilleder af Arctic Circle Trail turen med professionelt kamera

- FindmeSpot - GPS baseret nød- og sporingstjeneste i felten 

Bedste hilsner,

Thomas

(Udover turen i Grønland er jeg i øvrigt tilgængelig året rundt, for dine egne rejser som en udendørs guide. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at kontakte mig for at diskutere mulighederne)

                                                    Ansvar  

 

Dette tilbud, herunder alle tjenester, indeholder ikke ansvar i tilfælde af ulykker og kræver, at deltagerne er bevidste om deres fysiske form og mentale indstilling, inden starten af turen. 
Sikkerheden og risikoen er på eget ansvar.

                                                                  Galleri

                                                                 

to Work

Icopyright: CornerTravel

     CONTACT

    PLEASE IN GERMAN OR ENGLISH

Ihre Angaben wurden erfolgreich versandt.

    Impressum: Thomas Ecke, Buchbrünnleweg 19, 78479 Reichenau, Germany, Fon: +49 1749672546, Mail: private-guide@mail.de
                                                             Stand 02.11.2022

  • YouTube Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Social Icon
bottom of page